Disneyland Paris: Dette Bør Du Vite Før Du Besøker Parken

Disneyland Paris er utvilsomt en av verdens mest ikoniske og populære fornøyelsesparker.

Siden parken åpnet i 1992 har den tiltrukket seg millioner av besøkende fra hele verden, og det er lett å forstå hvorfor. Fra de utrolige karusellene og berg-og-dal-banene, til de spektakulære showene og paradene, så harDisneyland Paris utvilsomt gitt besøkende en unik og uforglemmelig opplevelse.

Men for mange kan det være vanskelig å vite hvor de skal begynne når de planlegger en tur til Disneyland Paris. Hvordan kjøper man billetter? Hvor skal man bo? Hvor mange dager bør man sette av? Det er mange spørsmål som kan dukke opp, og det er forståelig at man kan føle seg litt overveldet.

For å hjelpe deg med planleggingen, så har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene som folk har om Disneyland Paris, og vi vil gi deg svar på alt du trenger å vite for å planlegge den ultimate Disneyland Paris-opplevelsen.

Fra billettpriser til hotellopphold, karuseller til spesielle arrangementer, vil denne bloggposten gi deg alt du trenger å vite for å få mest mulig ut av ditt besøk til Disneyland Paris. Så les videre, og bli med på en magisk reise gjennom Disney-universet!

15 utrolige fakta om Disneyland Paris

La oss starte med å gi deg noen interessante fakta om Disneyland Paris!

 1. Disneyland Paris er den mest besøkte fornøyelsesparken i Europa, og hvert år besøker over 15 millioner mennesker parken.
 2. Disneyland Paris åpnet i 1992 og var den første Disney-parken utenfor USA.
 3. Parken har to forskjellige parker – Disneyland Park og Walt Disney Studios Park – som gir besøkende muligheten til å utforske ulike aspekter av Disney-universet.
 4. Disneyland Park i Paris har fem forskjellige magiske “land” som besøkende kan utforske.
 5. Det høyeste tårnet i Disneyland Paris er Tower of Terror, som er hele 61 meter høyt.
 6. Disneyland Paris har over 70 spisesteder, inkludert restauranter, kafeer og hurtigmatsteder.
 7. Disneyland Paris har en av de største arbeidsgiverne i Frankrike, med over 17 000 ansatte. De ansatte har 124 forskjellige nasjonaliteter og prater 20 forskjellige språk.
 8. Parken har over 50 forskjellige attraksjoner, inkludert noen av de mest populære Disney-karusellene og berg-og-dal-banene.
 9. Disneyland Paris har en egen golfbane som heter Golf Disneyland, som ble designet av den berømte golfspilleren Arnold Palmer.
 10. En av de mest populære attraksjonene i parken er “It’s a Small World”, som har dukker fra hele verden som synger og danser til den kjente sangen.
 11. Disneyland Paris har en egen Disney Village, som er en shopping- og underholdningsdestinasjon som ligger rett utenfor parken. Her kreves det ingen billett, og destinasjonen har i tillegg åpen året rundt fra klokka 8 om morgenen til lenge etter parken stenger.
 12. Parken har en egen musikkfestival kalt Electroland, som bringer sammen noen av de største navnene innen EDM-musikk.
 13. Disneyland Paris er kjent for sine spektakulære parader, som inkluderer alt fra flotte kostymer og musikk til gigantiske flyvende drager.
 14. Parken arrangerer også en rekke spesielle arrangementer gjennom året, inkludert halloween- og julefeiringer, som gir besøkende muligheten til å oppleve parken på en helt spesiell måte.
 15. Parken har også et eget fyrverkerishow hver kveld, kalt Disney Illuminations, som inkluderer spektakulære lys og laser effekter som projiseres på Sleeping Beauty Castle

Hvilken park i Disneyland Paris skal man velge?

Disneyland Paris har to parker, nemlig Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Disneyland Park er den eldste av de to parkene, og også den største. Den er delt inn i fem “land” som tar deg med på en fantastisk reise gjennom Disney-universet. Her kan du møte alle favorittkarakterene dine, oppleve fantastiske parader og ta en rekke morsomme karuseller og attraksjoner. Walt Disney Studios Park er den nyere av de to parkene, og fokuserer mer på film og TV. Her kan du oppleve en rekke spennende show og ta en tur i noen av de mest populære filmene og TV-programmene.

Valget av park avhenger litt av hva du ønsker å oppleve. Disneyland Park er en flott park for familier med mindre barn, ettersom den har mange barnevennlige attraksjoner og morsomme karuseller. Parken har også mange flotte show og parader, som vil være en hit blant barna. Hvis du ønsker å oppleve mer av Disney-universet, er denne parken definitivt et godt valg.

Walt Disney Studios Park er derimot et godt valg for alle som er interessert i film og TV. Parken har mange spennende attraksjoner og show som tar deg bak kulissene på noen av de største filmene og TV-programmene. Parken er også kjent for sine spektakulære stuntshow, som vil være en hit blant eldre barn og voksne.

Vi vil dog anbefale at du besøker begge parkene når du først tar turen til Disneyland Paris. Dette vil gi deg en mye større opplevelse av alt som Disneyland Paris har å tilby, inkludert de utrolige showene, fantastiske paradene, og spennende attraksjonene som begge parkene har å by på.

Hva koster Disneyland Paris?

Prisene på Disneyland Paris varierer avhengig av hvilket billettalternativ du velger, hvor lenge du planlegger å være der, og hvor gammel du er. Billettprisene starter fra 74 dollar (ca 770 kr) for en dagsbillett (voksen) til en av parkene, og øker deretter jo flere dager du vil besøke. Det kan lønne seg å kjøpe billetter på forhånd på nettet, da det ofte kan være køer i billettluken på parken.

Hvor mange besøker Disneyland Paris?

Hvert år besøker over 15 millioner mennesker Disneyland Paris, noe som gjør det til en av Europas mest populære turistattraksjoner. Det kan derfor lønne seg å planlegge besøket nøye, spesielt hvis du planlegger å besøke parken i høysesongen.

Hvor mange dager trenger vi i Disneyland Paris?

Hvor mange dager du vil tilbringe i Disneyland Paris avhenger av hva du vil oppleve, og hvor mye tid du har til rådighet.

Hvis du ønsker å oppleve begge parkene, kan det være lurt å tilbringe minst to eller tre dager her. Dette vil gi deg god tid til å utforske alle de ulike attraksjonene og få med deg all underholdningen som tilbys.

Hvordan kan man komme seg til Disneyland Paris?

Det er flere måter å komme seg til Disneyland Paris på. Hvis du reiser fra Paris, kan du ta en RER-toglinje A til Marne-la-Vallee Chessy stasjon, som ligger like ved parken.

Hvis du kommer med fly, kan du ta en flybuss fra Charles de Gaulle eller Orly flyplass til parken, eller leie en bil og kjøre selv. Det er også mulig å bestille en transporttjeneste fra parken eller ditt hotell til flyplassen.

Hvorfor ligger Disneyland i Paris?

Det er flere grunner til at Disneyland Paris ble bygget i Paris. For det første var Paris en av Europas mest populære turistdestinasjoner, og det var derfor naturlig å bygge en Disney-park her. I tillegg var Frankrike vert for verdensutstillingen i 1889, og hadde derfor en lang historie med å tiltrekke seg turister fra hele verden. Disneyland Paris ble derfor bygget i håp om å tiltrekke seg enda flere turister til regionen.

Når åpner Disneyland Paris?

Disneyland Paris er åpen hele året, med unntak av noen få dager i januar og februar når parken er stengt for vedlikehold. Åpningstidene kan variere avhengig av sesongen, så det kan være lurt å sjekke parkens nettsider for oppdaterte åpningstider før du besøker parken.

Disse åpningstidene finner du her: Åpningstider Disneyland Paris.

Hvilken alder passer Disneyland Paris for?

Disneyland Paris er en park som passer for mennesker i alle aldre. Parken har attraksjoner og underholdning for både barn og voksne, så her er det definitivt noe for alle. Hvis du reiser med små barn, kan du besøke Fantasyland, som har en rekke morsomme og barnevennlige attraksjoner. For de litt eldre barna og de voksne, kan Adventureland, Frontierland og Discoveryland være de mest interessante.

Hvilke karuseller finnes her?

Karusellene i Disneyland Paris er kjent over hele verden. Fra klassiske karuseller som “Dumbo the Flying Elephant” og “Mad Hatter’s Tea Cups” til spennende berg-og-dal-baner som “Space Mountain” og “Big Thunder Mountain Railroad”, er det noe for enhver smak og aldersgruppe her.

Her er en kort guide til noen av de mest populære karusellene i Disneyland Paris:

 1. “It’s a Small World”: Denne karusellen tar deg med på en magisk reise rundt i verden, og viser deg dukker fra alle kontinenter som synger og danser til den kjente sangen. Denne passer for alle aldre, og spesielt yngre barn vil elske denne karusellen.
 2. “Pirates of the Caribbean”: Dette er en berg-og-dal-bane som tar deg med på en spennende reise gjennom en piratverden, med høye bølger og svingende skip. Denne passer for eldre barn og voksne som ønsker en spennende opplevelse.
 3. “Buzz Lightyear Laser Blast”: Dette er en interaktiv karusell hvor du kan skyte lasere på mål og samle poeng mens du flyr gjennom rommet. Denne passer for alle aldre, men yngre barn kan ha problemer med å forstå konseptet.
 4. “Indiana Jones and the Temple of Peril”: Dette er en berg-og-dal-bane som tar deg med på en spennende reise gjennom en indisk jungel og tempelruiner. Denne passer for eldre barn og voksne som ønsker en spennende og intens opplevelse.
 5. Big Thunder Mountain Railroad”: Dette er en klassisk berg-og-dal-bane som tar deg med på en vill og spennende tur gjennom en vestlig gruveby. Denne passer for eldre barn og voksne som ønsker en spennende opplevelse..
 6. “Peter Pan’s Flight”: Dette er en karusell som tar deg med på en magisk reise gjennom “Neverland”, hvor du flyr over London og møter alle karakterene fra eventyret. Denne passer for alle aldre, og spesielt yngre barn vil elske denne karusellen.

Disse er bare noen av de mange karusellene og attraksjonene som er tilgjengelige i Disneyland Paris. Du kan se hvilke flere karuseller som finnes på deres hjemmeside: Disneyland Paris – Attractions.

Hvordan er det å være i Disneyland Paris i juleferien?

Julen på Disneyland Paris er en magisk opplevelse. Parken er dekorert med julelys og julepynt, og det er en rekke spesielle juleparader og show å se på. Det er også mulig å møte julenissen og de andre karakterene i juleantrekk. Hvis du planlegger å besøke parken i juleperioden, bør du sjekke parkens nettsider for å se hvilke spesielle juleaktiviteter som tilbys.

Når er den beste tiden å besøke parken?

Parken har mye å tilby hele året, men det er noen faktorer som kan påvirke besøket ditt, som værforhold, antall besøkende, og spesielle arrangementer som finner sted.

Vi vil derfor gå gjennom hver måned og gi deg en oversikt over hva du kan forvente på de forskjellige tidene på året.

Januar: Januar kan være en god tid å besøke Disneyland Paris for de som ønsker å unngå for store folkemengder. Det kan imidlertid være litt kaldt, men parken har også spesielle vinter- og nyttårsarrangementer. Noen av attraksjonene kan være stengt for vedlikehold i denne måneden, så det kan være lurt å sjekke dette på forhåndpå deres webside.

Februar: Februar er en annen måned med få besøkende, og parken kan være litt kald og våt. Men det kan være en god tid å besøke parken for de som ønsker å oppleve Valentine’s Day-arrangementene og de spesielle karnevalparadene.

Mars: Mars er en populær måned for besøkende, og parken begynner å varme opp etter vinteren. Det kan fortsatt være kaldt og regnfullt, men besøkende kan se frem til vårfestivalen og St. Patrick’s Day-arrangementer i parken.

April: April er en av de beste månedene å besøke Disneyland Paris på grunn av det milde været og de vakre blomstene som blomstrer i parken. Besøkende kan også glede seg over påskefeiringene og Disney’s påskeparade.

Mai: Mai kan være en travel måned for Disneyland Paris, spesielt på grunn av skoleferier. Besøkende kan nyte vårvær og spesielle arrangementer som Star Wars Day og festivalen for Cinco de Mayo.

Juni: Juni kan også være en travel måned på grunn av skoleferier, men det er også en flott måned å besøke parken på grunn av det varme været. Besøkende kan se frem til å delta på Musique en fête-festivalen og se noen av de spektakulære sommershowene.

Juli: Juli er en av de mest travle månedene i Disneyland Paris, og det kan være en utfordring å håndtere de store folkemengdene. Men besøkende kan nyte varmen og de lange åpningstidene. Parken har også spesielle arrangementer for 4. juli-feiringen.

August: August kan være en travel måned på grunn av skoleferier, men parken har fortsatt mye å tilby for besøkende, inkludert sommerfestivaler og fantastiske show. Det kan være varmt, så besøkende bør huske å drikke nok vann og ta pauser fra solen.

September: September kan være en god tid å besøke Disneyland Paris på grunn av det milde været og mindre besøkende. Du kan delta på Disneyland Paris Halvmaraton, Halloween-sesongen, og spesielle arrangementer som Heritage Days.

Oktober: Oktober kan være en spennende måned å besøke Disneyland Paris på grunn av halloween-arrangementene og spesielle skumle show. Besøkende kan også glede seg over den vakre høstfargen i parken.

November: November kan være en rolig måned å besøke Disneyland Paris på grunn av færre besøkende, og det kan være litt kjølig. Parken begynner å pynte til jul, så besøkende kan få en forhåndsvisning av juledekorasjonene. Det er også spesielle markeringer for Armistice Day og Remembrance Day.

Desember: Desember kan være en av de beste månedene å besøke Disneyland Paris på grunn av juledekorasjonene og de spesielle arrangementene. Besøkende kan oppleve julemarkedet, juletrelysene, juleshowene, og spesielle forestillinger og parader. Det kan være ganske kaldt, så besøkende bør huske å kle seg godt for å holde varmen.

Samlet sett kan Disneyland Paris være en flott destinasjon å besøke hele året. Du bør imidlertid være oppmerksomme på værforholdene og arrangementene som finner sted i parken på den tiden du planlegger besøket. Det kan også være lurt å kjøpe billetter på forhånd og planlegge reiseruten nøye for å maksimere opplevelsen og unngå unødvendig ventetid. Men uansett når du bestemmer deg for å reise, vil Disneyland Paris gi deg en magisk opplevelse og minner som varer livet ut.

Tips og triks for et vellykket besøk i Disneyland paris

Her er 25 tips for å hjelpe deg å få noen vellykkede dager i Disneyland Paris:

 1. Kjøp billettene på forhånd: Unngå køer og spar tid ved å kjøpe billettene på forhånd. Dette kan gjøres på parkens nettside eller i en Disney-butikk.
 2. Last ned den offisielle Disneyland Paris-appen: Appen gjør mye mer enn å vise ventetid for attraksjoner. Du kan reservere bord på restauranter, se tider for parader og få personlige anbefalinger for du bør få med deg gjennom dagen.
 3. Planlegg ruten din: Parkene er store, og det kan være lurt å planlegge ruten din på forhånd. Se på kartet over parken og bestem deg for hvilke attraksjoner du vil besøke og i hvilken rekkefølge.
 4. Vær oppmerksom på alders- og høydebegrensninger: Noen attraksjoner har alders- og høydebegrensninger, og det kan være lurt å sjekke disse på forhånd for å unngå skuffelser.
 5. Kom tidlig: For å maksimere opplevelsen din, bør du prøve å komme til parken tidlig på morgenen. Dette kan hjelpe deg å unngå de største folkemengdene og gi deg mer tid til å utforske parken.
 6. Gå mot strømmen: De fleste besøkende vil gå mot høyre når de går inn i parken, prøv å gå mot strømmen og velg venstre side.
 7. Ha realistiske forventninger: Ikke prøv å se alt på en dag, det er rett og slett umulig. Velg ut noen av dine favorittattraksjoner eller show og fokuser på dem.
 8. Unngå å dra på helg: Parkene kan være veldig travle i helgene, så det kan være lurt å unngå disse dagene, og heller dra på hverdag i stedet.
 9. Forvent lange køer: Disneyland Paris er en populær attraksjon og du må forvente at det vil være køer. Det kan være lurt å ha litt tålmodighet når du besøker parken, og forbred gjerne barna på lange ventetider.
 10. Ta pauser: Det kan være lurt å ta en pause innimellom og sette seg ned eller ta en matbit. Dette kan hjelpe deg å lade opp og unngå utmattelse.
 11. Sjekk værmeldingen: Disneyland Paris er en utendørsattraksjon, og været kan ha stor innvirkning på opplevelsen din. Sørg for å sjekke værmeldingen før du drar og kle deg deretter.
 12. Bruk lunsjtiden til de mest populære attraksjonene: Mellom kl. 12 og 14 reduseres antallet mennesker på de forskjellige attraksjonene fordi de går for å spise. Hvis du i stedet velger å dra til de populære attraksjonene i dette tidsrommet, kan du redusere tiden du må stå i kø.
 13. Ta med snacks og vann: Du kan spare mange penger på å ta med egne snacks og vannflasker. Parken tillater at du tar med egen mat og drikke.
 14. Bestill bord på restauranter på forhånd: Hvis du vil spise på en av de beste restaurantene på Disneyland Paris, må du bestille bord på forhånd for å være garantert en plass.
 15. Vurder å delta på Character Dining: Dette er en unik opplevelse hvor ulike Disney-figurer besøker deg ved bordet mens du spiser. Dette bør du også booke på forhånd.
 16. Bruk FastPass: Hvis du vil unngå køene, bør du prøve å bruke FastPass-systemet. Dette lar deg reservere en tid for å komme tilbake og slippe køen.
 17. Bruk Single Rider Queues: Dette er en annen måte å unngå de lengste køene på.
 18. Paraden begynner klokken 17.30 hver dag, så still deg opp i god tid: Det kan være lurt å stå i kø tidlig for å få den beste utsikten, møt gjerne opp en time i forveien. Hvis du har flere dager i parkene, kan du se paraden en dag og bruke neste dag på å gjøre det du vil mens paraden pågår, da det vil være færre køer i parken på dette tidspunktet.
 19. Ta med ekstra batteri og ladere: Disneyland Paris har mange steder hvor du kan lade telefonen din, men det kan likevel være lurt å ta med en ekstra lader og batteripakke for å være på den sikre siden.
 20. Bruk garderoben: Hvis du har med deg en stor ryggsekk eller jakke, kan du legge den i garderoben. Dette kan spare deg for bryderiet med å bære rundt på alt.
 21. Respekter andre besøkende: Vær høflig og respektfull overfor andre besøkende. Unngå å dytte eller skubbe i køene.
 22. Sørg for å se fyrverkerishowet: Disneyland Paris har fantastiske fyrverkerishow hver kveld, så sørg for å få med deg et av dem.
 23. Spis på riktig tidspunkt: Prøv å spise på riktig tidspunkt for å unngå de største folkemengdene i restaurantene.
 24. Ta med en lett reisetrille: Hvis man reiser med små barn som ikke orker å gå langt en hel dag, kan det være lurt å ta med en lett reisetrille.
 25. Ha det gøy! Til slutt, husk å slappe av og ha det gøy. Disneyland Paris er en fantastisk opplevelse, så nyt hvert øyeblikk!

Hvilket hotell bør jeg bo på?

Å bo på et Disneyland-hotell har mange fordeler når du besøker Disneyland Paris. Her er noen av de største fordelene:

 1. Ekstra tid i parken: Du vil ha tilgang til parkene før og etter offisielle åpningstider hvis du bor på et Disneyland-hotell. Dette betyr at du kan nyte attraksjoner med mindre køer og oppleve mer av parkene.
 2. Praktisk beliggenhet: Disneyland-hotellene ligger rett ved parkene, så det er enkelt å komme seg til og fra parkene uten å måtte bekymre deg for transport.
 3. Gratis transport: Hvis du bor på et Disney-hotell, får du gratis transport mellom hotellet og parkene med shuttlebuss eller tog.
 4. Disneyland-magi: Disney-hotellene er innredet for å gi deg en ekte Disney-opplevelse. Fra innredningen til maten og underholdningen, vil du føle deg som om du er en del av Disney-eventyret.
 5. Mulighet til å ta en pause: Hvis du bor på et Disneyland-hotell, kan du enkelt ta en pause midt på dagen og slappe av på hotellet før du går tilbake til parkene. Dette betyr at du kan tilbringe mer tid i parkene uten å bli sliten.
 6. Tilgang til spesielle arrangementer: Hvis det arrangeres spesielle arrangementer i parkene, vil Disney-hotellgjestene ofte ha tilgang til disse før alle andre.
 7. Disney Premier Access: Noen av Disney-hotellene tilbyr Disney Premier Access som gir deg raskere tilgang til noen av de mest populære attraksjonene. Dette kan spare deg for mye tid og bryderi.
 8. Møt dine Disney-favoritter: Disney-hotellene har ofte karaktermøter hvor du kan ta bilder og interagere med dine favoritt Disney-figurer utenfor parkene. Dette kan være en flott opplevelse for både voksne og barn.
 9. Ekstra fasiliteter: Disney-hotellene har ofte ekstra fasiliteter som spa, svømmebassenger og restauranter som er tilgjengelige for gjestene.
 10. En helhetlig Disney-opplevelse: Å bo på et Disney-hotell er en del av den totale Disney-opplevelsen. Du vil føle deg som om du er en del av Disney-verdenen fra det øyeblikket du sjekker inn til det øyeblikket du sjekker ut.

Her er en oversikt over hvert av hotellene på Disneyland Paris:

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Dette hotellet er nylig renovert og tilbyr nå en unik Marvel-inspirert design.

Hotellet ligger kun noen minutters gange fra begge parkene, og har en rekke fasiliteter, inkludert et basseng og en spa-avdeling.

Book et opphold på hotellet her: Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Disney’s Newport Bay Club

Dette hotellet ligger ved siden av innsjøen i Disneyland Paris, og tilbyr en fantastisk utsikt.

Hotellet har en maritim innredning, og har også en rekke fasiliteter, inkludert en stor innendørs og utendørs basseng.

Book et opphold på hotellet her: Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Disneyland Hotel

Disneyland Hotel er det mest luksuriøse hotellet på parken. Hotellet ligger rett ved inngangen til Disneyland Park, og tilbyr en fantastisk utsikt over parken. Rommene har en klassisk, Disney-inspirert innredning, og hotellet har også en rekke spisesteder, inkludert fine dining-restauranten Inventions.

Disney’s Sequoia Lodge

Dette hotellet har en koselig, hytteaktig atmosfære, og ligger også ved innsjøen.

Hotellet har også et stort basseng, samt en rekke aktiviteter som biljard, bordtennis og bueskyting.

Book et opphold på hotellet her: Disney’s Sequoia Lodge

Disney’s Hotel Cheyenne

Dette hotellet har en western-inspirert design, og ligger i nærheten av Disney’s Hotel Santa Fe.

Hotellet har også en rekke aktiviteter for barna, inkludert en lekeplass og et lekerom.

Book et opphold på hotellet her: Disney’s Hotel Cheyenne

Disney’s Hotel Santa Fe

Dette hotellet har en sørvest-inspirert design, og ligger også i nærheten av Disney’s Hotel Cheyenne. Hotellet har også en rekke aktiviteter for barna, inkludert et lekerom og en lekeplass.

Book et opphold på hotellet her: Disney’s Hotel Cheyenne

Disney’s Davy Crockett Ranch

Dette hotellet ligger utenfor parken, og tilbyr et mer avslappet og naturlig miljø. Hotellet har også et stort basseng, og hver bungalow har sitt eget kjøkken og uteområde.

Book et opphold på hotellet her: Disney’s Davy Crockett Ranch

Hver av hotellene har også sine egne unike fordeler, som for eksempel adgang til parkene før eller etter åpningstidene, gratis transport til parkene, gratis parkering og rabatter på mat og drikke. Det kan være lurt å undersøke de forskjellige hotellene for å finne ut hvilket som passer best for dine behov og budsjett. Uansett hvilket hotell du velger, vil du definitivt få en magisk og uforglemmelig opplevelse på Disneyland Paris.

Bo i Paris

Det er også mulig å besøke Disneyland som en dagstur dersom du har hotell i sentrum av Paris. En togtur til Disneyland fra sentrum av Paris tar rundt 40 minutter, alt etter som hvor i byen du oppholder deg.

Dersom du ønsker å bo i Paris, kan vi anbefale disse hotellene:

Le Général Hôtel, Paris

Dette boutiquehotellet tilbyr en personlig og innbydende atmosfære, med elegante rom og enestående kundeservice.

Hotellets beliggenhet nær et metrostopp gjør det enkelt å komme seg videre til Disneyland, og gjør også hotellet til å flott utgangspunkt for å utforske Paris og dens mange attraksjoner.

Frokosten er av høy kvalitet og inkluderer nybakte croissanter, ferskpresset juice og smakfulle rundstykker, og siden hotellet er lite, er det sjelden overfylt.

Butikker, kafeer og den populære bydelen Marais ligger kun en kort spasertur unna, mens Georges Pompidou-senteret kan nås på en 30-minutters spasertur.

Sjekk ut mer om hotellet her: Le Général Hôtel, Paris

Novotel Paris Centre Gare Montparnasse

Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Montparnasse stasjon og tilbyr romslige familierom.

Hotellet har en restaurant, bar og et treningsrom, og når det er skoleferie i Frankrike er det underholdning for barna når det er frokost.

For å komme til Disneyland, kan du enkelt ta RER-tog fra Montparnasse stasjon.

Sjekk ut mer om hotellet her: Novotel Paris Centre Gare Montparnasse

Hôtel L’Echiquier Opéra Paris

MGallery Dette boutiquehotellet ligger i nærheten av Opera Garnier og tilbyr elegante og komfortable rom, inkludert familierom.

Hotellet har en restaurant og bar, samt et lekeområde for barn.

Du kan ta metroen fra Grands Boulevards stasjon til Disneyland Paris.

Sjekk ut mer om hotellet her: Hôtel L’Echiquier Opéra Paris

Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

Dette aparthotellet ligger i nærheten av Eiffeltårnet og tilbyr fullt utstyrte leiligheter med plass til familier.

Du kan nyte panoramautsikt over byen fra hotellets innendørs svømmebasseng.

For å komme til Disneyland, ta metroen fra Bir-Hakeim stasjon til Gare de Lyon, og deretter RER-tog til Marne-la-Vallée/Chessy stasjon.

Sjekk ut mer om hotellet her: Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *