7 ting du kan gjøre i Barcelona med barn

Drømmer du om å ta med barna til Barcelona? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet 7 av våre beste tips til hva du kan gjøre i Barcelona med barn.

5. Caféer og hygge

Tat turen til Placa de Vicenc Martorell. Dette er en liten plass med små, koselige caféer og restauranter i utkanten, og en stor lekeplass i midten. De voksne kan sitte og kose seg med tapas, og ha god utsikt til barna som leker. Caféen i hjørnet har det beste utvalget av tapas, og du kan selv velge om du vil nyte maten i skyggen under halvtaket eller nyte sol på nesen utenfor.

Passer fra 0 år

7. Sitges – en fantastisk forstad

Lei en bil, og ta en dagstur til den lille byen Sitges utenfor Barcelona. Her finner du en vakker badestrand og en lekeplass som ligger på en skråning med utsikt over byen, stranden og vannet. Et utrolig vakkert skue i solnedgangen. På veien dit kan man med fordel ta en tur forbi klostret Montserrat. Dette er ikke så veldig barnevennlig, men kjøreturen er rett og slett vakker.

Passer fra 2 år

Har du noen flere tips til hva man kan gjøre sammen med barn i Barcelona? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.


Booking.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *