København shopping-guide: Her finner du den beste shoppingen!

Planlegger du en tur til København, og lurer på hvor du finner den aller beste shoppingen?

Da har du kommet til riktig sted.

I denne bloggposten. vil vi ta deg med på en eventyrlig tur gjennom byens beste shoppingsteder, fra luksuriøse butikker til sjarmerende vintagebutikker og lokale designere.

Så pakk kofferten og gjør deg klar for en fantastisk shoppingopplevelse!

Strøget

Vi starter selvfølgelig vår shoppingtur på Strøget, en av Europas lengste gågater. Gaten strekker seg over hele 1,1 kilometer.

Her finner du alt fra internasjonale merker som H&M og Zara til luksusbutikker som Louis Vuitton og Gucci.

Ikke glem å ta en pause på en av de mange koselige kafeene langs gaten for å nyte et deilig dansk wienerbrød og en kopp kaffe.

Torvehallerne

Neste stopp er Torvehallerne, et livlig matmarked med over 60 boder som selger ferske råvarer, spesialiteter og deilige snacks.

Her kan du kjøpe lokale delikatesser som smørrebrød og danske oster, eller ta deg en matbit på en av de mange små restaurantene.

Dette er også et perfekt sted å kjøpe unike, danske gaver og suvenirer.

Jægersborggade

Dersom du ønsker en mer bohemsk og lokal atmosfære, så anbefaler vi at du tar turen til den sjarmerende Jægersborggade i bydelen Nørrebro.

Denne koselige gaten er fylt med små butikker som selger kunst, keramikk, klær og smykker fra lokale designere.

Sjekk ut butikker som Keramiker Inge Vincents og Designer Zoo for noen virkelig unike funn.

Værnedamsvej

Denne trendy gaten ligger mellom Vesterbro og Frederiksberg og er kjent som Københavns “lille Paris” på grunn av sin franske atmosfære.

Her finner du en rekke flotte butikker som selger alt fra mote til interiør, samt sjarmerende kafeer og vinbarer.

Ikke gå glipp av Dora, en nydelig butikk som spesialiserer seg på dansk design og interiør.

Elmegade

I hjertet av Nørrebro finner du Elmegade, en koselig gate fylt med små, uavhengige butikker som selger klær, sko og tilbehør.

Ta en titt på de siste trendene hos butikker som Ganni, Wood Wood og Mads Nørgaard, og ta deg tid til å oppdage skjulte vintage-skatter hos butikker som Prag og Time’s Up Vintage.

Kødbyen

Kødbyen, også kjent som “Københavns kjøttby”, er et tidligere industriområde som nå er et pulserende sentrum for mote, kunst og gastronomi.

Her kan du finne et utvalg av motebutikker og gallerier, samt noen av byens mest populære restauranter og nattklubber.

Sørg for å besøke butikker som MalaikaRaiss og Stine Goya for unikt danskt design.

Christianshavn og Holmen

Christianshavn og Holmen er kjent for sin vakre kanal og maritime atmosfære.

Utforsk området og oppdag noen spennende butikker som selger klær, interiør og lokale produkter.

For en virkelig unik shoppingopplevelse, besøk Freetown Christiania, et selverklært autonomt samfunn, hvor du kan finne håndlagde smykker, kunst og suvenirer.

Frederiksberg Allé

Den elegante Frederiksberg Allé er et flott sted å tilbringe en ettermiddag med shopping.

Denne brede boulevarden er omgitt av flotte bygninger og grønne områder, og har et utvalg av motebutikker, interiørbutikker og antikvitetsbutikker.

Gå ikke glipp av butikker som Aiayu og GUBI for stilig dansk design.

Bredgade

Bredgade er en av Københavns mest eksklusive gater, hvor du finner en rekke luksusbutikker, gallerier og antikvitetsforretninger.

Her kan du finne alt fra antikke møbler og malerier til unike smykker og haute couture.

Sjekk ut butikker som Georg Jensen, Klarlund og Dansk Møbelkunst for noen virkelig spesielle kjøp.

Blågårdsgade

Slipp løs din indre skattejeger i Blågårdsgade, en livlig gate i Nørrebro kjent for sine mange vintage- og bruktbutikker.

Bla gjennom utvalget av klær, møbler og tilbehør – her er det svært gode muligheter til å gjøre et godt kupp eller to.

Etter en lang dag med shopping, slapp av på en av de lokale kafeene og nyt den avslappede atmosfæren.

Bonustips: Disse butikkene bør du abslutt få med deg:

København har en rekke spesielle og unike butikker som du absolutt bør besøke. Her er noen av dem:

 1. Illums Bolighus – Dette er et ikonisk varehus for skandinavisk design og interiør. Her kan du finne flotte produkter fra kjente danske merker som Hay, Bang & Olufsen og Royal Copenhagen.

Adresse: Amagertorv 10, 1160 København

 1. Hay House – Hay House er et must for designentusiaster. Denne toetasjers butikken tilbyr et bredt utvalg av Hay-produkter, inkludert møbler, belysning og interiør.

Adresse: Østergade 61, 1100 København

 1. Normann Copenhagen – En annen designbutikk som er verdt et besøk. Her finner du et stort utvalg av Norman Copenhagen-produkter, inkludert møbler, belysning og tilbehør.

Adresse: Niels Hemmingsens Gade 12, 1153 København K, Denmark

 1. Søstrene Grene – En dansk kjede som tilbyr et stort utvalg av rimelige interiørprodukter, husholdningsartikler og DIY-materialer. Perfekt for å gjøre kupp og finne små gaver.

Adresse: Amagertorv 24, 1160 København

 1. Designer Zoo – Dette er en butikk og et galleri som viser arbeidet til danske kunstnere og designere. Her kan du finne unike keramikk, tekstiler og smykker.

Adresse: Vesterbrogade 137, 1620 København

 1. Episode – Episode er en populær vintagebutikk der du kan finne klær, sko og tilbehør fra ulike tiår. Et flott sted å gjøre kupp og finne unike plagg.

Adresse: Larsbjørnsstræde 8, 1454 København

 1. Prag – Dette er en annen vintagebutikk som tilbyr et stort utvalg av klær, sko og tilbehør. Her kan du finne både rimelige og mer eksklusive vintageprodukter.

Adresse: Nørrebrogade 45, 2200 København

 1. Ruben og Bobby – En spennende butikk som kombinerer retrospill og vintageklær. Her kan du kjøpe og bytte gamle spillkonsoller, spill og finne kule klær og tilbehør.

Adresse: Bjelkes Allé 7A, 2200 København

 1. Stilleben – En herlig butikk som fokuserer på keramikk, glass, smykker og andre små designelementer. Stilleben har en flott samling av håndlagde og unike produkter fra danske og internasjonale designere.

Adresse: Frederiksborggade 22, 1360 København

 1. Mads Nørgaard – En populær dansk motedesigner kjent for sine stilige og funksjonelle klær. Butikken tilbyr klær og tilbehør for både menn og kvinner.

Adresse: Amagertorv 13-15, 1160 København

 1. Acne Archive – Dette er en outlet-butikk for det populære svenske merket Acne Studios. Her kan du finne tidligere sesonger av klær, sko og tilbehør til rabatterte priser.

Adresse: Elmegade 21, 2200 København

 1. Loppemarked på Ravnsborggade – Hvis du er i København på en søndag, må du ikke gå glipp av det populære loppemarkedet på Ravnsborggade. Her kan du finne alt fra vintageklær og møbler til bøker og leker. Det er et flott sted å gjøre kupp og finne skjulte skatter.

Adresse: Ravnsborggade, 2200 København (søndager fra april til oktober)

Denne listen gir et godt utgangspunkt for din shoppingopplevelse i København. Byen har så mye å tilby, så sørg for å utforske og oppdage dine egne favorittsteder.

Anbefalte hoteller

Nå som du har fått en oversikt over hvor du finner den beste shoppingen i København, så lurer du kanskje på hvor det er best å bo?

København er kjent for sitt pulserende shoppingmiljø og har en rekke flotte hoteller som ligger perfekt til for en uforglemmelig shoppingopplevelse.

Her anbefaler vi deg noen hoteller som gir deg enkel tilgang til byens beste shoppingområder, fra de populære gågatene til sjarmerende lokale nabolag.

Disse hotellene varierer i stil og prisklasse, så du finner garantert et sted som passer dine behov og preferanser.

Hotel Skt. Annæ

Dette boutiquehotellet ligger i et rolig område mellom Nyhavn og Kongens Nytorv, og gir enkel tilgang til Strøget og andre populære shoppingsteder.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Hotel Skt. Annæ

Scandic Palace Hotel

Et 4-stjerners hotell som ligger på Rådhuspladsen og gir enkel tilgang til Strøget og andre sentrale shoppingområder i København.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Scandic Palace Hotel

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

Dette moderne hotellkonseptet ligger ved Rådhuspladsen og tilbyr stilige rom og enkel tilgang til Strøget og andre shoppingsteder.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: citizenM Copenhagen Radhuspladsen

Hotel Kong Arthur

Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i Nørrebro, i nærheten av shoppinggatene Jægersborggade og Elmegade, samt en kort spasertur fra Strøget.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Hotel Kong Arthur

Hotel Alexandra

Dette designhotellet ligger nær Rådhuspladsen og Tivoli, og gir enkel tilgang til Strøget og andre sentrale shoppingområder.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Hotel Alexandra

Andersen Boutique Hotel

Dette boutiquehotellet ligger i Vesterbro, i nærheten av Kødbyen og Værnedamsvej, og gir enkel tilgang til sentrale shoppingområder som Strøget.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Andersen Boutique Hotel

Hotel SP34

Dette boutiquehotellet ligger i Latinerkvarteret, nær Rundetårn og Strøget, og gir enkel tilgang til byens mest populære shoppingområder.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Hotel SP34

Absalon Hotel

Dette 4-stjerners hotellet ligger i Vesterbro, nær Kødbyen og Tivoli, og gir enkel tilgang til sentrale shoppingområder som Strøget.

Sjekk ut dette hotellet på booking.com: Absalon Hotel

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *