Vår reise til eventyrlige Las Vegas – En reiseblogg

Las Vegas – en fornøyelsespark – 20. januar 2018

Her kommer endelig en liten oppdatering fra Las Vegas.

At Las Vegas er et sted ulikt alle andre begynte vi å ane allerede da vi først gikk ut fra flyet og kom inn på flyplassen McCarran. Spillemaskinene var overalt, både i hallen der vi først kom ut, og rundt omkring der vi skulle hente bagasjen.

I tillegg var selve flyplassen stor og overdådig, og hadde mellom annet store palmer innendørs. Selv om vi var svært trøtte etter en lang dag med reising var øynene store da vi kjørte drosjen langs “the strip” i retning mot hotellet – Stratosphere Hotel, Casino & Tower.

Utallige neonlys og svært spesielle bygninger lyste opp så langt øyet kunne se. Da vi kom frem til hotellet var det nesten litt vanskelig å finne ut hvor vi skulle sjekke inn blant alle spillmaskinene, barene, restaurantene og butikkene som er å finne i første etasje. Hotellet har i tillegg et lite kjøpesenter i 2. etasje, 7 restauranter, et utendørs basseng på 6224 kvadratmeter og ikke mindre enn 2427 hotellrom. Med andre ord var det lett å føle seg litt overvelda.

Det berømte skiltet

Mandagen og tirsdagen gikk stort sett med til å utforske “the Strip” og attraksjonene rundt der. Mandag kjøpte vi oss 2-dagersbilletter til en dobbeltdekker sightseeing buss, så det har vært lett å komme seg fram og tilbake til de stedene vi har villet sett nærmere på.

Det man lettest biter seg merke i når man kjører nedover “the strip” er hotellene, som alle er underlagt forskjellige tema. Vi har sett hoteller med circus-tema, ørkentema, Paris-tema, New York-tema, Venezia-tema, tropisk tema, flamingotema og så videre og så videre.

Fellesnevneren for alle sammen er overdådighet, neonlys og spillemaskiner. Det har vært svært mye og kikke på, og mange inntrykk å ta inn. Las Vegas er i det hele tatt et sted det er vanskelig å beskrive, man må nesten bare man må ta seg en tur å oppleve det hele selv.

“The strip”

I går var vi med på guida busstur til Grand Canyon. Turen startet klokka 6 på morgenen og var ferdig klokka halv 9 på kvelden, så det ble en lang dag med mange inntrykk.

Det tar ca 4,5 timer å kjøre fra Las Vegas til Grand Canyon, men bussjøferen hadde lagt inn mange pauser og viste filmer underveis. På turen kjørte vi også forbi Hover Dam, men det var dessverre ikke lagt inn noen stopp her.

Guidet tur til Grand Canyon

Tips! Har du bestemt deg for å reise til Las Vegas? Pass på så du ikke betaler for mye for hotellet da! Hos momondo.no kan du sammenligne priser fra forskjellige tilbydere, og dermed enkelt sikre deg den billigste prisen. Sjekk ut nettsiden deres her. Du kan også sammenligne priser på flybilletter hos momondo. Booking.com

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *