Topp 7 ting å gjøre i New York med barn

Planlegger du å reise til New York med barn?

Da kan vi hjelpe deg med mange gode tips!

New York har flust av tilbud og aktiviteter for barn, være seg både innendørs- og utendørsaktiviteter.

Sjekk også: 8 hotell i New York med spektakulær utsikt

 

1. En runde med karusellen

Vår første anbefaling er å ta en runde med Sea-glass Carousel, en av New Yorks aller vakreste karuseller. Den befinner seg i Battery Park og består av 30 glassfisk.

Karusellen passer fint til alle aldre, og er rett og slett en must-see.

Ta gjerne med kamera når du besøker dette området. Ved solnedgang gjør det flotte lyset at karusellen virkelig kommer til sin rett.

Pris: ca 5 dollar. Barn under 1 år kjører gratis.

Passer fra 0 år

2. McCarren Park Pool

Dersom du reiser på sommeren vil vi anbefale at dere tar en tur innom McCarren Park Pool. Dette er et stort, offentlig, utendørs svømmebasseng. Her er det boltreplass for barna til å leke og svømme rundt. Og det beste av alt – Det er helt gratis!

Bassenget er alltid svært rent, da personalet bruker mye tid på rengjøring – også midt på dagen.

Her finner du også skap som du kan legge tingene dine i. Husk bare å ta med en hengelås til skapet. På varme sommerdager kan det være lurt å komme tidlig – det fylles fort opp!

Pris: Gratis
Passer fra 0 år.

 

3. Twinkle playspace

Twinkle playspace i Williamsburg må sies å være et eldorado for de yngste barna. Her finner du et helt univers med forskjellige stasjoner der barna kan gå på oppdagelsesreise. Her finner du det aller meste, som for eksempel en bondegård med forskjellige tøydyr i, en stor sandkasse med gravemaskiner du kan sitte på, ogen stor barnnbil med brannmannkostyme,.

Og så er det naturligvis også mange sklier, et supermarked og en skjønnhetssalong.

Her kan du komme og gå som du ønsker hele dagen.

Pris: 25-30 dollar
Passer for: 1-6 år.
Du kan sjekke ut websiden deres her: www.twinkleplayspace.com

 

4. Brooklyn Children’s Museum

Brooklyn Chidren’s Museum er verdens første og eldste museum for barn. Det åpnet så tidlig som 1899, og har siden da blitt renovert og utvidet til det det er i dag.

Her får barna mellom annet mulighet til å eksperimentere med sand og vann, lære om verden, forskjellige kulturer, naturen og dyr.

Du kan lett tilbringe en hel dag her.

Pris: 11 dollar  Barn under 1 år er gratis.
Passer for: 0-10 år.
Du kan sjekke ut websiden deres her: www.brooklynkids.org

 

5. Governors Island

Dersom du har barn, så er et besøk på Governors Island rett og slett et must!

Du kan komme deg hit ved å ta East River Ferry.

Her finner du mellom annet New York’s lengste sklie, Kajakk-roing, en stor byggelekeplass og “The big walk around the Island” hvor du kommer gjennom hele øyens historie. Du har også mulighet for å leie sykler her.

På øyen finner du mange foodtrucks, men du kan også ta med deg din egen piknikk-kurv. Du kommer også svært tett på Frihetsgudinnen her.

Pris: Entré til øyen er gratis.
Passer fra 0 år.

6. Central Park Zoo

Central Park Zoo kjenner du kanskje fra tegnefilmene “Madagascar”, og er helt klart verdt et besøk.

Det er veldig hyggelig å bruke en formidag i dyrehagen, der den i ligger i New Yorks grønne oase midt mellom skyskrapere og travle mennesker.

Passer fra: 0 år.

7. Lakeside i Prospect Park

Lakeside i Prospecte Park fungerer som en lekeplass året rundt. I de varme sommermånedene kan du rulle rundt på rulleskøyter til høy musikk. Dersom du trenger litt avkjøling kan du hoppe i badetøyet og løpe inn i et stort plasebasseng fylt med et sprinkleranlegg som spruter vann på deg fra alle kanter. Veldig morsomt for barna! Om vinteren blir det hele forvandlet til en stor skøytebane. Man kan låne rulleskjøyter og skøyter på stedet, og alle aldre er velkomne. Det finnes også en café på området, men ønsker du å ta med egen mat er også dette greit.

Rulleskøyter: fra 9. april til 10. oktober
Skøyter: Fra 29. oktober til 2. april
Pris: 6-9 dollar

Vet du om noen andre aktiviteter som man kan gjøre sammen med barn i New York? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.Booking.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *