Topp 7 romantiske hotell i Bergen

Ser du etter et romantisk hotell i Bergen?

Vil du kanskje overraske din kjære med en romantisk weekend?

Da kan vi hjelpe deg.

På denne siden presenterer vi en liste over 9 romantiske hoteller som ligger i Bergen.

1. Det Hanseatiske Hotel

Det Hanseatiske Hotel

Det Hanseatiske Hotel ligger sentralt til i Bergen ved siden av det Hanseatiske Museum og bryggen. Fløibanen finner du en 2-minutters spasertur unna.

Bygningen er fra 1500-tallet, og er en del av området Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvliste. Dette hotellet er et naturlig valg for gjester som ønsker en annerledes opplevelse – med atmosfære, historie og kultur.

Alle rommene på hotellet er individuelt utformet med respekt og omtanke for byggets rike historie. Dersom du ønsker å gjøre oppholdet ekstra spesielt kan du leie en av hotellets suiter. Her får du boltreplass på inntil 50 m²,  og god plass til blant annet skrivebord og salongbord med stoler og sofa. Suitene har også store, komfortable bad med både dusj og badekar.

Her finner du også restauranten Finnegaardsstuene, som serverer god mat i en intim og stilfull atmosfære fra 1600-tallet.

Restauranten Casa Del Toro byr på meksikanske retter.

Les mer om hotellet og sjekk pris her.

2. Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Dette hotellet befinner seg midt på bryggen i Bergen, i et av byens mest ærverdige byggverk fra 1920-tallet. Fra taket kan du nyte en flott utstikt over havnen

Alle rommene er elegant innredet, med flatskjerm TV og safe. Fra noen av rommene kan du nyte en utsikt over Vågen, mens andre har utsikt over hotellets hage.

Hver morgen serveres det  frokostbuffet, og i spisestuen finner du alltid varm kaffe og te. På ettermiddagen kan du forsyne deg av nystekte vafler og pannekaker. Til kvelds byr de på et enkelt måltid hvis du ønsker det. Alt er inkludert i prisen.

Les mer om hotellet og sjekk pris her.

3. Scandic Ørnen

Scandic Ørnen åpnet 2. mai 2014 og er Bergens nyeste og største hotell med 368 store, lyse og moderne værelser.

Hotellet ligger ved Bystasjonen med gode parkeringsmuligheter, 30 meter fra første flybuss stopp i sentrum, Bybanen, og kun 100 meter fra jernbane.

Dette er et av Bergens største konferansehoteller og ligger i kulturaksen med kort avstand til Grieghallen, Bergen Kunstmuseum og Bergens nye svømmeanlegg.

Fra byens eneste skybar i 13. etasje har man en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og fjorden. Her er det flott å nyte en drink med din kjære.

I tillegg tilbyr hotellet stort uteareal i 9. etasje og et spennende restaurantkonsept og en fleksibel storsal. 

Les mer om hotellet og sjekk pris her.

4. Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge by Scandic ligger i enden av Torgallmenningen og rett ved den vakre Byparken, – med gangavstand til alt byen har å by på. Fisketorget og blomstertorget ligger bare noen få minutters gange unna.

Hotellet åpnet 29.juni 2018 etter 2 år med totalrenovering,

Rommene er moderne og stilfulle, og noen av de nyter godt av utsikt over byen og Ulriken.

Her finner du 415 rom, og 3 etasjer med barer og restauranter som The Lobby, Café Norge og restaurant Nova.

Les mer om hotellet og sjekk pris her. 

5. Thon Hotel Orion

Thon hotel Orion ligger sentralt ved Bryggen i Bergen. Det er gangavstand til Torgalmenningen, Fløibanen og andre severdigheter i Bergen. Den sentrale plasseringen gjør hotellet til et godt utgangspunkt for shopping, restauranter og uteliv i Bergen.

Alle rommene på Thon Hotel Orion har skrivebord, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og et eget bad med hårføner.

I frokostsalen serveres  det hver dag en sunn og variert frokostbuffet med kalde og varme retter, frisk frukt, og et utvalg økologiske produkter.

‘Fra 18.00 til 21.00 serverer de kveldsmat i restauranten til alle boende gjester, som er inkludert i romprisen. Her får du servert en lett buffet med en varmrett, salat, yoghurt, frukt, brød og pålegg.

Hotellet har treningsrom i 3. etasje som kan brukes fritt hele døgnet. I tillegg kan deres gjester trene gratis i Vikinghallen som ligger like ved hotellet.

Les mer om hotellet og sjekk pris her. 

6. Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Det neste hotellet på listen vår er Radisson Blu Royal Hotel, Bergen , som ligger ved UNESCO-vernede Bryggen, 300 meter fra Fisketorget. Torgallmenningen ligger en 5-minutters spasertur fra hotellet, og det er kun 250 meter til Fløibanen.

Når du har kommet deg på rommet kan du bruke noen av de mange fasilitetene hotellet har å tilby, slik som gratis, høyhastighets trådløst Internett, tilgang til treningsstudio og tyrkisk spa.

Matelskerer kan kose seg med nordisk tapas på 26 North Restaurant & Social Club, her kan du nyte de beste råvarene fra de norske fjorder, gårder og skoger.

Les mer om hotellet og sjekk pris her.

7. Zander K Hotel 

Designerhotellet Zander K Hotel ble åpnet i 2017. Det befinner ved siden av Bergen jernbanestasjon og 1 km fra Universitetet i Bergen.

Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, innendørs sykkelparkering og gratis utlån av sykler.

Alle rommene har flatskjerm-TV og eget bad med dusj.

Les mer om hotellet og sjekk pris her.

TIps!
Sammenlign priser på flybilletter til Bergen med momondo.no.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *