Bryllupsreise i Maldivene – 10 flotte hoteller som passer til bryllupsreisen

Maldivene er flott reisemål til bryllupsreisen, og er virkelig et paradis som mange drømmer om. Med sitt krystallklare, blå vann som strømmer forsiktig mot de blendende hvite strendene, tilbyr øyene i Maldivene et fristed og avbrekk mot den grå hverdagen. De vakre øyene ligger øde til, og brisen som høres gjennom palmebladene er ofte den eneste påminnelsen om at du ikke er fanget i et fotografi eller postkort.

På denne siden gir vi deg ti forslag til hoteller som passer ekstra godt dersom du skal på bryllupsreise til Maldivene.

Tips! For å finne best pris på flyreiser og hoteller i Maldvine kan du besøke momondo.no. De finner og sammenligner fly-  og hotellpriser fra mer enn 1000 flyselskaper hotellbooking-sider og reisesider, og viser deg de beste prisene.

1. Milaidhoo Island Maldives

  

Milaidhoo Island Maldives er et eksklusivt og romantisk boutique-ferieanlegg. Anlegget ligger i et UNESCO-vernet biosfærereservat, ikke så langt fra Hanifari-bukten. Hotellet er innredet på en måte som gjør at du føler at du er langt borte fra alle andre (andre gjester inkludert).

Hver av de private villaene kommer med sitt eget evighetsbasseng og solterasse, og noen av dem er så skjermet at de til og med har en utendørs dusj. Dersom du i det hele tatt finner det fristende å utforske området utenfor din egen private oase, så finnes det litt å gjøre rett utenfor døstokken, tre restauranter, et flott hovedbassen, en strandbar og det er mulig å booke en tur for å se på delfiner. 

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Milaidhoo Island Maldives. 

2. Constance Moofushi Maldives

Et opphold på det luksuriøse strandhotellet Constance Moofushi vil garantert gjøre bryllupsreisen helt uforglemmelig.

De vakre omgivelsene med hvite sandstrender og krystallklare lagunene vil garantert være med på å gi hvetebrødsdagene en eventyrlig start.

Her kan dere bo i en luksuriøs villa med en enestående utsikt over det indiske hav. I tillegg vil dere få deres egen solterrasse, og dere har tilgang til et vakkert uendelighetsbasseng, gratis Wi-Fi og et fantastisk spa.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Constance Moofushi Maldives.

3. Kurumba Maldives

 

Dette flotte hotellet ligger på en privat tropeøy. Den kan med rette kalles et paradis med sine vakre, hvite sandstrender og kokospalmer.

Hotellet tilbyr 8 restauranter, 4 barer og rom med gratis WiFi.  I tillegg tilbyr ferieanlegget 2 utendørsbassenger med ferskvann, 3 tennisbaner, treningssenter og SPA. Her ligger med andre ord alt til rette for en veldig behagelig bryllupsreise!

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Kurumba Maldives. 

4. Athiri Beach Maldives

Athiri Beach Maldives befinner seg i Dhigurah i Ari Atoll Regionen.

Hotellet ligger regelrett på stranden (1 minutts gange unna!) og har solterrase med flott utsikt over havet. Her finner du også en fin restaurant.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Athiri Beach Maldives

5. Constance Halaveli

  

Ta dere en luksuriøs øyferie på Constance Halaveli Resort, og bo i deres egen villa. Hver villa har sitt eget lille, private basseng, med utsikt over de omkringliggende grøntområdene eller lagunen. Alle villaene har i tillegg flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og iPod-dokk. Dere kan i tillegg finne et spa, 3 restauranter og tennisbaner på området.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Constance Halaveli. 

6. Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en flott beliggenhet på en nydelig øy i Maldivene.

Hotellet og tilbyr luksuriøse private villaer, noen av dem kan til og med skilte med boblebad. Villaene har i tillegg sjøutsikt, klimaanlegg og alle har enkel adkomst til stranden eller hagen. Alle villaene har kabel-TV, DVD-spiller, iPod-dokk, minibar og safe, mens noen kan skilte med espressomaskin.

Her finner du også hele 12 spisesteder, en barneklubb og et spa.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Kuramathi Maldives

7. Anantara Kihavah Maldives Villas

Dersom dere booker et opphold på Anantara Kihavah Villas kan dere bo i en luksuriøs villa med sitt, eget private evighetsbassen.

Hotellet er omgitt av en blå lagune med korallrev, så her kan du virkelig føle at du har kommet til selve paradis. I tillegg tilbyr i de gratis Wi-Fi, og et spa over vannet.

Du får også muligheten til å prøve en rekke vannsportsaktiviteter, som for eksempel kanopadling, snorkling, brettseiling eller katamaran-seilig.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Anantara Kihavah Maldives Villas

8. Kandima Maldives

På den største øya på Dhaalu-atollen finner dere hotellet Kandima Maldives. Det flotte hotellet kan mellom annet skilte med det lengste utendørsbassenget og den største strandklubben på Maldivene.

Her kan der også finne et stort utvalg av vannsport-fasiliteter, tennis- og basketballbaner, et marinbiologisk senter og et kunstgalleri. Om ønskelig kan dere også delta på matlagingskurs.

Hotellet har i tillegg 10 restauranter og barer, og det er også mulig å bestille massasjer, ansiktsbehandlinger og lokale behandlinger.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Kandima Maldives. 

9. Drift Thelu Veliga Retreat

På den idylliske øya Thelu Veliga på den sørlige Ari-atollen, omtrent 90 kilometer sørvest for hovedstaden Malé,  finner du hotellet Drift Thelu Veliga. Øya har sitt eget praktfulle rev, som gjør snorkling til en stor opplevelse.

Her kan du leie en smakfullt designet villa, noen med privat adkomst til stranden, mens andre ligger over øyas turkise lagune.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Drift Thelu Veliga Retreat

10. Anantara Dhigu Maldives Resort

Anantara Dhigu Maldives tilbyr elegante villaer ved stranden og vannbungalower. Anlegget ligger på Sør-Malé-atollen, og har 6 spisesteder som blant annet serverer maldivisk, italiensk og thailandsk mat.

Du kan lese mer om hotellet og booke et fantastisk opphold til din bryllupsreise i Maldivene her: Anantara Dhigu Maldives Resort. 

TIps!
Sammenlign priser på flybilletter til Maldivene med momondo.no.Booking.com

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *