Bryllupsreise med stil: 9 grunner til at du bør velge Bahamas

Drømmer dere om å tilbringe bryllupsreisen deres på Bahamas? Med sine vakre strender og krystallklare vann, er det jammen ikke rart at dette er en destinasjon som står høyt oppe på ønskelisten.

Dette vakre landet, beliggende i det karibiske hav, tilbyr alt du kan ønske deg for en uforglemmelig bryllupsreise.

Enten dere ønsker å bli skjemt bort med spa-behandlinger eller ønsker å prøve noe av det mer eventyrlystne slaget, så vil dere finne mange aktiviteter å velge mellom.

Bahamas må rett og slett sies å være det ideelle stedet for å slappe av og nyte hverandres selskap i romantiske omgivelser.

Her er 9 gode grunner til at du bør legge bryllupsreisen din til akkurat Bahamas:

1. Vakker natur

En av de største grunnene til at Bahamas er det perfekte stedet for bryllupsreisen, er den vakre naturen.

Her vil dere finne en rekke vakre sandstrender, med hvit, pulveraktig sand som smelter sammen med det turkisblå vannet i det karibiske hav.

Dette gir dere muligheten til å slappe av og nyte hverandres selskap i romantiske omgivelser, mens du lytter til lydene av havet og lukter den friske saltluften.

2. Luksuriøse hoteller

Det er ikke noe problem å finne overnatting på Bahamas! Øya tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse hoteller og resorts, slik at du kan velge det som passer best for deg og din partner.

De fleste hotellene tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester, som spa-behandlinger, treningssentre, gourmetrestauranter og private strandområder. Dette gir dere alle muligheter til å nyte en avslappende og luksuriøs bryllupsreise, hvor dere kan koble helt av fra hverdagens stress og jag.

Dere kan velge å bo på et hotell med alt inkludert, eller leie en villa med privat basseng og utsikt over havet.

3. Spennende aktiviteter

Selv om Bahamas er et sted hvor du kan slappe av og nyte hverandres selskap, finnes det også mange spennende aktiviteter du kan prøve på.

Dere kan for eksempel dra på dykking med delfiner eller haier, dra på fisketur eller prøve forskjellige vannsporter. Dette gir dere muligheten til å prøve noe nytt og spennende sammen, og skape minner for livet.

Dere kan også dra på dagsturer til andre øyer, og utforske den vakre naturen og kulturen i Bahamas. Slik kan dere å oppleve landet på en mer aktiv måte, og skape minner for livet sammen.

4. Deilig mat

En annen grunn til at Bahamas er et populært sted for bryllupsreiser, er den gode maten.

Landet tilbyr et bredt utvalg av matopplevelser, fra lokale street food-steder til gourmetrestauranter. Dette gir dere muligheten til å prøve mange forskjellige typer mat, og nyte en rekke smaker og aromaer.

Bahamas er også kjent for sin sjømat og tilbyr en rekke deilige fisk- og skalldyrsretter. Du kan også nyte tropiske frukter og grønnsaker, som mango, papaya og avokado, samt lokale krydder.

5. Kultur

Blue Lagoon Island, Bahamas

Bahamas er et land med en rik kulturarv, og det finnes mange interessante museer og kulturattraksjoner dere kan besøke.

Dere kan dra på guidede turer i Nassau, hovedstaden i Bahamas, og lære om landets historie og kultur.

Dere kan også besøke museer og gallerier, og se utstillinger av lokale kunstverk.

Her får dere altså alle muligheter til å lære om landet på en dyptgående måte, og få en forståelse for hvordan livet er for menneskene som bor i Bahamas.

6. Shopping

Nassau’s Bay Street

Bahamas har også mange interessante butikker og markedsteder, hvor du kan handle alt fra suvenirer til lokalt laget kunsthåndverk.

Dere kan dra på shoppingtur i Nassau, hovedstaden i Bahamas, og besøke lokale markeder og butikker.

Dere kan også besøke kjøpesentre som Nassau Straw Market og Bahamas Shopping Centre, hvor dere kan finne et bredt utvalg av varer. Her finner dere klær, sko, smykker og andre varer i et bredt utvalg av prisklasser.

7. Golf

For golfentusiaster tilbyr Bahamas mange flotte golfbaner, med utsikt over havet og omgitt av vakker natur.

Dere kan spille golf på baner som Ocean Club Golf Course, en 18-hulls bane som tilbyr utsikt over havet, eller Emerald Reef Golf Course, en 18-hulls bane som ligger ved stranden.

Disse banene tilbyr utfordrende spilleforhold og vakre omgivelser, som gir dere anledning til å nyte golfen i idylliske omgivelser.

8. Spa-behandlinger:

En annen grunn til at Bahamas er et populært sted for bryllupsreiser, er de mange spa-fasilitetene som finnes der.

Landet tilbyr et bredt utvalg av spa-behandlinger, fra tradisjonelle massasjer og skjønnhetsbehandlinger til avslappende bad og badstuer. Her kan dere koble helt av fra hverdagens stress og mas, og nyte et avslappende og luksuriøs avbrekk.

Dere kan for eksempel besøke et spa på et av de luksuriøse hotelle eller resortene i Bahamas, eller dra på en dagstur til et spa på landet.

Det finnes også mange lokale spa-fasiliteter som tilbyr behandlinger basert på tradisjonelle karibiske metoder, som massasjer med kokosnøttolje og ansiktsbehandlinger med tropiske frukter.

9. Vannparadis

Bahamas tilbyr en rekke muligheter for å nyte naturen, spesielt ved vannet.

Dere kan dra på snorklingstur og se det vakre marine livet som finnes der, eller dykke ned til korallrev og oppleve den spennende undervannsverdenen på nært hold.

Dere kan også prøve vannsporter som vannski og seiling, eller koble helt av og slappe av ved stranden eller ved et av de mange bassengene som finnes på de luksuriøse hotellene og resortene i Bahamas.

Dette gir dere anledning til å nyte naturen og vannet på en avslappende og aktiv måte, og skape minner for livet sammen. Bahamas er et virkelig vannparadis, og vil garantert sette flotte rammer for en innholdsrik bryllupsreise.

Hvor bør dere bo på Bahamas?

Noen av de mest populære stedene å bo inkluderer Nassau, hovedstaden i Bahamas, og Paradise Island, som ligger rett ved siden av Nassau.

Nassau passer til dere som ønsker en byatmosfære, med massevis av kultur, historie, shopping og restauranter.

Paradise Island tilbyr en litt mer avslappet atmosfære, med vakre strender og luksuriøse hoteller og resorts.

Det finnes også mange andre flotte steder å bo i Bahamas, som Eleuthera og Exuma, som tilbyr mer avslappede omgivelser og vakker natur. Uansett hva du leter etter, vil det garantert finnes noe som passer dere perfekt. Det viktigste er å tenke på hva du og din partner liker, og velge et sted ut i fra det.

Hotellanbefaling på Nassau:

På Nassau kan vi anbefale The Island House og Margaritaville Beach Resort Nassau.

The Island House

The Island House i Nassau er et flott hotell dere definitivt bør vurdere. Dette hotellet tilbyr en luksuriøs atmosfære med vakre omgivelser og en rekke fasiliteter, inkludert en privat strand, et spa og flere restauranter. Dette gir dere muligheten til å slappe av og nyte hverandres selskap i et luksuriøst miljø.

I tillegg tilbyr The Island House en rekke aktiviteter og turer, slik at dere kan utforske og oppleve Bahamas sammen. Dette inkluderer turer til vakre strender og korallrev, vannsporter som seiling og vannski, og muligheten for å besøke nasjonalparker og andre viktige kulturminner. Her ligger altså alle forhold til rette for at dere kan skape minner for livet sammen mens dere nyter alt Bahamas har å tilby.

Alt i alt vil The Island House være et flott valg for dere som leter etter en luksuriøs og avslappende bryllupsreise med muligheter for å utforske og oppleve Bahamas.

Les mer om hotellet på booking.com: The Island House.

Margaritaville Beach Resort Nassau

Dette hotellet tilbyr en luksuriøs atmosfære med vakre omgivelser og en rekke fasiliteter, inkludert en privat strand, et spa og flere restauranter. Her kan dere virkelig slappe av og nyte hverandres selskap i et luksuriøst miljø.

I tillegg tilbyr Margaritaville Beach Resort Nassau en rekke aktiviteter og turer, slik at dere kan utforske og oppleve Nassau sammen. Dette inkluderer turer til vakre strender og korallrev, vannsporter som seiling og vannski, og muligheten for å besøke nasjonalparker og andre viktige kulturminner.

Beliggenheten er også nær Junkanoo-stranden og Paradise-stranden.

Les mer om hotellet på booking.com: Margaritaville Beach Resort Nassau.

Hotellanbefaling på Paradise Island:

På Paradise Island kan vi anbefale Comfort Suites Paradise Island og Margaritaville Beach Resort Nassau.

Comfort Suites Paradise Island

Dette hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for gjestene sine, inkludert et spa, treningssenter og utendørsbasseng. Det er også en bar og restaurant på stedet, samt kveldsunderholdning. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og turer for gjestene å velge mellom.

Beliggenheten til Comfort Suites Paradise Island er også bra, da hotellet ligger innen gangavstand til Atlantis Paradise Island, som tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter, samt nærhet til andre attraksjoner og ting å se og gjøre på Paradise Island.

Alt i alt tilbyr Comfort Suites Paradise Island en rekke fasiliteter, aktiviteter og komfortable rom, samt en bra beliggenhet, noe som gjør dette hotellet til et godt valg for en avslappende og luksuriøs bryllupsreise på Paradise Island.

Les mer om hotellet på booking.com: Comfort Suites Paradise Island.

The Royal at Atlantis

The Royal Atlantis tilbyr moderne, fargerike rom med fransk balkong, iPod-dokk og minibar. Rommene har utsikt over havnen, havet eller hagen, og Wi-Fi og romservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Hotellet har også en lobby med et stort friluftsakvarium kalt Dig and Ruins Lagoon.

Under oppholdet kan du dra nytte av alt som Atlantis Paradise Resort and Casino har å tilby, inkludert Adventure Water Park, som tilbyr klatring, vannsklier og 11 bassenger i naturmiljø, samt Dolphin Cay, hvor du kan bade med delfiner. Det er også 19 barer og 21 restauranter å velge mellom, inkludert Nobu, som serverer japansk gourmetmat.

The Royal Towers Atlantis har også et 930 m² stort treningsstudio der du kan delta på yoga- og kondisjonstrening, samt 6 tennisbaner hvor du kan leie racketer og ta tennistimer. Det er også underholdning i form av komikershow på Jokers Wild. Alt i alt tilbyr The Royal Towers Atlantis en rekke fasiliteter og aktiviteter for gjestene sine.

Les mer om hotellet på booking.com: The Royal at Atlantis.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *