Luksushotell i Santorini – 8 flotte luksushotell som vil ta pusten fra deg

Leter du etter et lukushotell i Santorini? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden presenterer vi 8 luksuriøse hotell i Santorini som garantert kommer til å ta pusten fra deg.

Tips! For å finne best pris på flyreiser og hoteller i Santorini kan du besøke momondo.no. De finner og sammenligner fly-  og hotellpriser fra mer enn 1000 flyselskaper hotellbooking-sider og reisesider, og viser deg de beste prisene.

1. Santorini Princess SPA Hotel

Santorini Princess Spa Hotel er et 5-stjerners luksushotell som ligger i Imerovigli på Santorini. Det stilige spa-hotellet tilbyr romslige boenheter med balkong med utsikt over Egeerhavet. I tillegg kan hotellet skilte med et et utendørsbasseng, samt en meget flott solterrasse der man får en utrolig flott panoramautsikt over kysten. De moderne rommene har behold den kykladiske stilen, og alle er utstyrt med 26″ LCD-TV med satellittkanaler, laptop, safe og minibar  På badet finner du hårføner, badekåper og badeprodukter.

Hver dag kan du nyte en amerikansk frokostbuffé som er servert i à la carte-restauranten eller på rommet ditt.

Hotellet kan også skilte med et spa- og velværesenter med badstue, boblebad og behandlingsrom.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Santorini Princess SPA Hotel.

2. Dana Suites, Santorini

Dana Villas ligger i et fredelig område utenfor Fira sentrum,  på den slående vakre øya Santorini i Hellas. Fra hotellrommene får du en unik utsikt over vulkanen og den berømte Santorini-solnedgangen. Det flotte luksushotellet har et 70 m² stort basseng med mange solsenger. På Dana Villas kan du unne deg en massasje eller benytte deg av boblebad og de andre velværefasilitetene. Noen av rommene har egne private basseng.

Les mer om hotellet og book et opphold her: Dana Suites, Santorini.  

3. Dreams Luxury suites, Santorini

Dreams Luxury Suites er et flott overnattingssted på Santorini, Hellas, som består av kun 4 suiter. Alle suitene tilbyr utsikt over den vakre kalderaen og Egeerhavet, og har egen terrasse med basseng eller boblebad. Selv om det ikke finnes en restaurant på luksushotellet, kan gjestene bestille rom-service bed å bruke en iPad app, og en champagnefrokost levert på rommet er inkludert i oppholdet. Gjestene kan også få en romantisk middag servert på deres egen private balkong.

Les mer om hotellet og book et opphold her: Dreams Luxury suites, Santorini. 

4. Lilium Santorini Villa

Det flotte luksushotellet Lilium Santorini Villa ligger ved kalderaen i Fira.  Fra det flotte bassenget, som forøvrig har massasjefunksjon, kan du nyte den vakre utsikten utover Egeerhavet og vulkanen. Baren serverer eksotiske cocktailer ved bassengkanten.

Den samme flotte utsikten over Egeerhavet får du også fra rommet, som er elegant møblert, har gratis Wi-Fi, klimaanlegg, satellitt-TV, minibar og eget bad med hårføner.

Hotellet har sin egen restaurant, som serverer kreative middelhavsretter, laget med ferske ingredienser og nydelig presentert av hotellets kjøkkensjef.

Her finner du i tillegg et flott hotellspa, som tilbyr et omfattende utvalg av massasjer og ansiktsbehandlinger.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Lilium Santorini Villa.

5. Chromata, The Leading Hotels of the World

  

Dette eksklusive luksushotellet ligger vendt mot sjøen og vulkanen ved kanten av kalderaen i Imerovigli på Santorini, og kan dermed skilte med en utrolig utsikt. Hotellet har et stilig evighetsbasseng med egen cocktailbar. Her kan du bestille forfriskende drikke, eller lunsj eller middag.

Rommene er velutstyrte, med iPod-dokk, queen-size-seng og har veranda med med praktfull utsikt over kalderaen,

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Chromata, The Leading Hotels of the World.

6. Canaves Oia Hotel

Canaves Oia Hotel er et flott luksushotell  bygd på en klippe med utsikt over kalderaen. Her får du gratis Wi-Fi på hele eiendommen, utendørsbasseng og privat parkering.

Hotellet tilbyr romslige og luksuriøse rom, med innredning i kykladisk preg. Rommene har  balkong med utsikt over kalderaen, vulkanen og Egeerhavet samt flatskjerm-TV med satellittkanaler.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Canaves Oia Hotel.

7. Skyfall Suites

Det flotte luksushotellet Skyfall Suites ligger i den naturskjønne landsbyen Pyrgos Kallistis. Her finner du suiter i kykladisk stil med eget basseng eller utendørs boblebad. Hotellet har i tillegg en à la carte-restaurant som serverer enkle retter. Hotellet er kun for voksne, så dette er et flott sted for en romantisk tur for to.

Alle suitene på hotellet har klimaanlegg, kjøkkenkrok med spiseplass, flatskjerm-TV med satellittkanaler, badekåper, tøfler og kostnadsfrie badeprodukter.

Du kan lese mer om hotellet og bestille et opphold her: Skyfall Suites. 

8. Art Maisons Oia Castle – et flott luksushotell i Santorini

Den fem-stjerners hotellet Art Maisons, kan skilte med utmerket beliggenhet ved kalderaen, kun 9 minutters gange fra stranden. Her får du vakker utsikt over Oia, der du hver kveld kan se verdens mest berømte solnedgang.

Du kan lese mer om hotellet og booke et opphold her: Art Maisons Oia Castle – et flott luksushotell i Santorini.

TIps!
Sammenlign priser på flybilletter til Santorini med momondo.no.Booking.com

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *