8 Flotte Hotell Med Utsikt i New York

Ser du etter et hotell med utsikt i New York?

New York Skyline er garantert en av grunnene til at du ønsker å besøke New York, så hva er vel bedre enn et hotell med flott utsikt?

Vi har samlet 8 forslag til hoteller som garantert vil være med på å sette prikken over i-en på oppholdet ditt i vakre New York – Byen som aldri sover!

1. The James New York – SoHo

Vi starter med The James New York – SoHo, et fem-stjerners hotell som befinner seg i SoHo.

Hotellet har en flott Sky Lobby med fantastisk utsikt over byen. Denne nås via en glassheis, og tilbyr som en bonus gratis snacks og drikke hver dag.

Hotellrommene har tregulv, 42″ flatskjerm-TV og Sony®-vekkerklokke med iPod-dokk. Wi-Fi er gratis.

Les mer om hotellet og book et rom her: The James New York – SoHo.

2. Four Seasons Hotel New York

Four Seasons Hotel New York er et 5-stjerners hotell som  igger på “Billionaire’s Row”, mellom Park Avenue og Madison Avenue. Bor du her vil du befinne deg i umiddelbar nærhet av Central Park og butikkene langs Madison Avenue.

Alle rommme tilbyr panoramautsikt over byen og/eller Central Park. I tillegg kan alle boenhetene skilte med kostnadsfri WiFi.

Les mer om hotellet og book et rom her: Four Seasons Hotel New York.

3. Hotel on Rivington

Dette hotellet ligger i Lower East Side-området på Manhattan, rundt 1 km fra SoHo, East Village og Little Italy.

Hotellet har en middelhavsrestaurant på stedet ved navn Café Medi, i tillegg til en bar, spisesal i atriet og uteservering på fortauet.

Noen av rommene har utsikt over byen, men ikke alle, så sjekk at det står “utsikt over byen” spesifisert ved rommet du bestiller. Skriv i tillegg gjerne til hotellet og fortell at du ønsker et rom med utsikt.

Les mer om hotellet og book et rom her: Hotel on Rivington.

4. Mandarin Oriental New York

Mandarin Oriental New York ligger på toppen av Time Warner Center, som kun er  en 2-minutters spasertur fra Central Park. Her kan du boltre deg i et23 meter langt innendørsbasseng samt rom med panoramautsikt over Manhattan.

Rommene på Mandarin Oriental, New York har gulv-til-tak-vinduer, og tilbyr i tillegg sjokolade og en flaske vann hver dag.

I tillegg har hotellet et fullservice-spa. Her finner du badstue, massasjerom og tesalong hvor du kan slappe av før eller etter behandlingen.

Les mer om hotellet og book et rom her: Mandarin Oriental New York.

5. The Ritz-Carlton New York, Central Park

På dette flotte hotellet kan du nyte en flott utsikt over Central Park. Hotellet er i tillegg i gåavstand fra Fifth Avenue og Rockefeller Center.

Rommene er lyse og elegante, og mange av dem inkluderer en utsikt over byen eller parken. Hotellet kan også skilte med et spa.

Les mer om hotellet og book rom her: The Ritz-Carlton New York, Central Park. 

6. The Standard, High Line New York

The Standard, High Line New York ligger i Meatpacking District, 30 meter fra High Line. Hotellet tilbyr en takterrasse, der du kan kose deg med boblebad.

Alle de elegante rommene har utsikt over byen eller elven. Her finner du også  flatskjerm-TV, en velfylt minibar og eget bad med badekåper, hårføner og gratis badeprodukter.

Hotellet har også døgnåpen resepsjon. Det er flere restauranter og barer på stedet.

Les mer om hotellet og book rom her: The Standard, High Line New York. 

7. Trump International New York

Trump International New York er et fem-stjerners hotell. Her kan du nyte flott beliggenhet mellom Colombus Circle og Broadway, bare noen minutter fra Central Park.

Alle rommene kan skilte med utsikt over byen eller Central Park. I tilegg vil du finne en kjøkkenkrok med spisestue, samt en 55″ flatskjerm-TV og en DVD-spiller med BluRay.

Her finner du også det 6000 kvadratmeter store Trump Spa. Spaet tilbyr en rekke ansiktsbehandlinger, massasjer og andre behandlinger. I tilleg har hotellet  et eget basseng og treningsenter.

Les mer om hotellet og book rom her: Trump International New York. 

8. MADE Hotel

MADE Hotel er et 4-stjernershotell som ligger kun 600 meter fra Empire State Building.

Hotellet har en terrasse, en bar, gratis Wi-Fi og døgnåpen resepsjon.

Hotellet serverer amerikansk frokost om morgenen.

Rommene har badekåper, flatskjerm-TV, klimaanlegg og gulv-til-tak-vinduer. Noen av rommene tilbyr flott utsikt over byen, så se etter dette når du bestiller.

Les mer om hotellet og book rom her: MADE Hotel. 

TIps!
Sammenlign priser på flybilletter til New York med momondo.no.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *