Amsterdam utdrikningslag: 8 kule aktiviteter for en episk feiring!

Amsterdam er kjent for sin rike historie, fantastiske arkitektur og sjarmerende kanaler. Men du visste kanskje ikke at byen også har et velfortjent rykte som et av Europas mest populære og spennende steder for å feire utdrikningslag?

Dette er en by som virkelig har noe for alle – fra livlige barer og nattklubber, til kulturelle opplevelser og avslappende turer langs kanalene. Amsterdam er også kjent for sin liberale holdning, noe som gir en atmosfære av frihet og muligheten for å utforske både byens lyse og mørkere sider.

Kjernen i Amsterdams sjarm ligger i dens mangfold. Det er her du kan starte dagen med en sykkeltur gjennom de historiske gatene, før du tilbringer ettermiddagen med å oppleve byens unike og pulserende natteliv. I tillegg har Amsterdam et bredt spekter av aktiviteter som passer for enhver smak, fra ølbåtcruise og karaokesesjoner til rulleskøytediskotek og glow-in-the-dark minigolf.

Så om du planlegger et utdrikningslag i Amsterdam, kan du forvente en uforglemmelig feiring som kombinerer eventyr, kultur og moro. I denne bloggposten vil vi utforske noen av de mest populære og spennende aktivitetene du kan inkludere i ditt utdrikningslag i Amsterdam, slik at du kan skape et minnerikt og personlig arrangement som alle vil elske.

1. Opplevelse med nederlandsk ølsykkel

Gjør deg klar for en uforglemmelig og morsom opplevelse i Amsterdam med en nederlandsk ølsykkel! Dette er en aktivitet som virkelig skiller seg ut og passer perfekt for et utdrikningslag. Forestill deg å sykle gjennom byens gater sammen med dine nærmeste venner, mens dere nyter friskt og kaldt øl om bord på denne unike farkosten. Sånt blir det garantert gode minner av!

Ølsykkelen er designet for maksimal moro og komfort, med en innebygd bar midt på sykkelen. Dette gjør at dere enkelt kan drikke og kose dere mens dere sykler rundt i byen. Med 20 liter øl tilgjengelig for opptil 15 passasjerer, kan dere slappe av og nyte turen uten å bekymre dere for å gå tom for drikke.

Dere vil bli tatt med på en eventyrlig reise gjennom det livlige Sloterdijk-distriktet, ledsaget av en erfaren guide som vil sørge for at dere får se de beste stedene og har en trygg og underholdende tur. Alt dette mens dere kan spille favorittmusikken deres og skape minner som vil vare lenge etter at utdrikningslaget er over.

Denne fantastiske aktiviteten vil utvilsomt bli høydepunktet på utdrikningslaget, og gi dere en uforglemmelig opplevelse i hjertet av Amsterdam. Ikke gå glipp av denne sjansen til å ha det gøy og skape minner som varer livet ut!

Sikre billetter til din vennegjeng her: Opplevelse med nederlandsk ølsykkel

2. 1,5-times omvisning i Red Light District

Dykk inn i Amsterdams fascinerende historie og kultur med en 1,5-timers omvisning i Amsterdams mest beryktede område – Red Light District. Denne turen er perfekt for utdrikningslag og gir dere en unik mulighet til å utforske dette spennende området sammen med en kunnskapsrik lokal guide.

Omvisningen vil ta dere gjennom Red Light Districts historiske og hemmelige områder og bakgater, hvor dere vil lære om historien til De Wallen og dets prostituerte. Dere vil også få sjansen til å se de kjente vindusutstillingene og de skjulte smugene som gjør dette området så interessant og mystisk.

Besøk historiske Oude Kerk, Amsterdams eldste bygning, og nyt gratis nederlandske godbiter som Stroopwafel og nederlandsk varm sjokolade på det sjarmerende Metropolitan-bakeriet. Deretter kan dere utforske den legendariske snacksbutikken Febo og prøve noen av de velsmakende nederlandske snacksene som tilbys der.

Avslutt kvelden med en drink på den koselige puben Route 66, hvor dere kan nyte shots og øl sammen. Denne omvisningen vil gi dere en uforglemmelig og spennende opplevelse i hjertet av Amsterdam, og vil utvilsomt være et høydepunkt på utdrikningslaget.

Sikre billetter til din vennegjeng her: 1,5-times omvisning i Red Light District

3. Kanalbeltet privat ølbåttur

Hva kan være bedre enn å kombinere den fantastiske atmosfæren i Amsterdam med en privat ølbåttur langs byens pittoreske kanaler? Denne unike opplevelsen er skreddersydd for utdrikningslag og vil garantert skape uforglemmelige minner for deg og dine venner.

Hopp om bord på en sjarmerende åpen båt og la skipperen din navigere dere gjennom Amsterdams vakre kanalbelte. Underveis kan dere nyte hele 4 gratis øl per person, mens dere beundrer den fantastiske utsikten over byens historiske bygninger og broer.

Denne 90-minutters private båtturen er ideell for grupper på opptil 35 personer og gir dere en enestående mulighet til å feire sammen i et intimt og avslappende miljø. Om ønskelig, kan skipperen til og med avtale å slippe dere av på et sted i byen som passer best for dere etter turen.

Ikke gå glipp av denne fantastiske sjansen til å koble av, le og skape uforglemmelige øyeblikk sammen med vennene dine på en privat ølbåttur gjennom Amsterdams vakre kanaler.

Sikre billetter til din vennegjeng her: Kanalbeltet privat ølbåttur

4. Privat karaokebod med 100 000 sanger

Gjør utdrikningslaget ditt til en musikalsk fest med en privat karaokebod på Aloha i Amsterdam! Denne spennende aktiviteten er perfekt for alle som elsker å synge og le sammen med vennene sine.

Aloha ligger nær Amsterdam sentralstasjon og byr på en intim og tropisk atmosfære der dere kan slippe løs deres indre superstjerne. Velg blant et stort utvalg av populære sanger og syng sammen med hjertets lyst, enten solo eller i duett med vennene dine.

Den private karaokeboden gir dere muligheten til å nyte en kveld fylt med latter og sang, uten bekymringer om andre gjester. Dette er den ultimate måten å skape varige minner og feire utdrikningslaget på en morsom og musikalsk måte.

Ikke nøl med å legge denne fantastiske aktiviteten til listen over uforglemmelige opplevelser for utdrikningslaget i Amsterdam. La musikken ta kontroll og forbered deg på en kveld dere sent vil glemme!

Sikre billetter til din vennegjeng her: Privat karaokebod med 100 000 sanger

5. Roller Dreams ’80s rulleskøytebanebillett

Gjør deg klar for en fantastisk tur tilbake i tid med en inngangsbillett til Roller Dreams, Amsterdams mest populære rulleskøytebane med et 80-talls tema. La denne opplevelsen bli en minneverdig del av utdrikningslaget ditt, hvor dere kan danse og skøyte sammen med venner og familie i en utrolig nostalgisk atmosfære.

Når dere går inn i denne magiske verden av neonlys, glitter og den mest autentiske 80-talls stemningen, vil dere bli trollbundet av den fantastiske musikken og den livlige energien som fyller rommet. Start eventyret ved å få et par ferske, flunkende nye skøyter, og gjør dere klare til å danse og skøyte i takt med noen av de mest ikoniske hitlåtene fra 80-tallet.

Når dere har opplevd denne fantastiske rulleskøytebanen, kan dere besøke Roller Bar, hvor dere kan kjøpe deilige drinker og forfriskninger. Roller Dreams gir dere en unik mulighet til å nyte en energisk og morsom aktivitet i et fargerikt og engasjerende miljø, perfekt for å feire utdrikningslaget.

Sikre billetter til din vennegjeng her: Roller Dreams ’80s rulleskøytebanebillett

6. Our House Immersive Dance Music

Utforsk Our House, en oppslukende dansemusikkopplevelse og interaktivt digitalt fortellingsmuseum som hyller elektronisk dansemusikk og dens rike kultur. Med tidsbestemte inngangsbilletter kan dere oppdage utrolige interaktive installasjoner, oppslukende forestillinger, og DJ-kuraterte utstillinger og kunstverk.

Prøv dere på å lage nye beats med ikoniske trommemaskiner eller test deres ferdigheter i låtmiksing. Samhandle med legendarisk musikkutstyr og prøv dere som DJ ved Pioneer-platespillerne. Opplev ikoniske musikkstykker, klubber og festivaler i en fantastisk 270-graders oppslukende opplevelse, komplett med lasere, fyrverkeri, bevegelige gulv og mer.

Utforsk RMBA-20, verdens største analoge sequencer, og la både nybegynnere og erfarne deltakere prøve seg på DJ-kunsten. Ta del i en spennende historiemesterklasse, eller få private produksjonstimer fra teamet bak Our House.

Ved å inkludere Our House Immersive Dance Music-opplevelsen i utdrikningslaget, kan dere være sikre på at dere får en engasjerende og unik feiring som virkelig skiller seg ut. Fordyp dere i denne kreative verdenen av elektronisk dansemusikk og nyt en uforglemmelig dag sammen med venner og familie.

Sikre billetter til din vennegjeng her: Our House Immersive Dance Music

7. BUBBLES & BIKE Prosecco Tour – The Original

Gjør dere klare for en uforglemmelig og morsom dag på Bubbles & Bike Prosecco Tour, den originale og mest populære proseccosykkelturen i Amsterdam!

Utforsk Amsterdams gater mens dere sykler rundt på en mobilbar, og nyt deilige bobler i form av Prosecco underveis. Dere vil bli kjent med Amsterdam på en måte dere aldri har gjort før, og få sjansen til å oppleve den pulserende energien og feststemningen som byen har å by på.

Turen tar dere gjennom det blomstrende området Amsterdam-Noord, som er kjent for sin vakre arkitektur, koselige kafeer og kunstneriske severdigheter. La den nøkterne sjåføren og guiden ta hånd om navigasjonen mens dere tråkker i vei og koser dere med de forfriskende boblene.

Inkludert i turen er 1 flaske Prosecco per person, en lokal engelsktalende sjåfør, tak for sol- og regnbeskyttelse, samt en fantastisk sightseeingtur i Amsterdam-Nord. Dette er den beste mobile baren og pedalpuben i byen!

Hvis dere også ønsker å nyte litt øl, anbefales MIXED BIKE. Gi beskjed om dere ønsker lette drikkevarer eller brus, så kan dere stoppe ved et supermarked underveis.

Sikre billetter til din vennegjeng her: BUBBLES & BIKE Prosecco Tour – The Original

Glow-in-the-Dark minigolf

Opplev en spennende og unik 45-minutters Glow-in-the-Dark minigolf i Amsterdam. Bli med på en reise inn i en verden av pirater, skurker og den berømte nederlandske admiralen Michiel de Ruyter, mens magiske blålys skaper en fascinerende atmosfære.

Denne aktiviteten er en fantastisk kombinasjon av vanlig minigolf og fluorescerende belysning, som gir en unik og morsom utfordring for dere og vennene deres. Konkurrer mot hverandre for å få ballen inn i hullet på så få slag som mulig, mens dere opplever spenningen ved å spille golf i mørket.

Glow-in-the-Dark minigolf er en fantastisk aktivitet for folk i alle aldre!. Denne spennende opplevelsen vil garantert skape uforglemmelige minner og gi dere en herlig dag sammen med venner, familie og kolleger i hjertet av Amsterdam.

Sikre billetter til din vennegjeng her: Glow-in-the-Dark minigolf

Vi håper du har blitt inspirert av disse spennende og morsomme aktivitetene som passer perfekt for utdrikningslag i Amsterdam. Enten du er på utkikk etter et adrenalinfylt eventyr, en kreativ opplevelse, eller bare en god latter med venner og familie, har denne byen noe å tilby for alle smaker og interesser.

Gjør utdrikningslaget til et uforglemmelig eventyr ved å prøve noen av disse fantastiske aktivitetene, og skap minner som vil vare livet ut.

Lykke til med planleggingen og ha en fantastisk feiring i Amsterdam!

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *